Gas Grill

Gasgrillen er bedst, når det kommer til muligheden for at regulere temperaturen.
– På en gasgrill er varmetilgangen konstant, og du kan justere temperaturen ved at skrue op og ned, ligesom du kan med et komfur.
Sikkerheden i de gasgrill, der bliver produceret i dag, er meget høj, så du skal ikke være bange for, om gasflasken eller regulatoren er tæt.
beskyt gasgrillen med et overtræk og at tage regulatoren af, når du er færdig med at grille, så børn ikke ved et uheld kan komme til at tænde for gasgrillen.

TØM fedtbakken og aftørre grillens bund for at hindre evt. fedtbrand. For hvis der drypper gammelt fedt ned i bunden, kan det starte en lille brand, som kan være svær at slukke,

Om du bruger gas eller kul er lige meget. Det handler om, hvor meget du har styr på processerne. Du skal sørge for, at du ikke får dannet den brankede overflade på dit kød, for det er her, stegemutagenerne opstår, og de kan være kræftfremkaldende.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater